OVER ONS

Van Karel Mommers B.V. tot Mommers Installatietechiek

Familiebedrijf

Mommers Installatietechniek is een familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1959. In dat jaar legde Karel Mommers de basis voor ons bedrijf met zijn loodgietersbedrijf Karel Mommers. Karel stond bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid, waarden die wij vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel dragen.

Toen Karel stopte, nam zijn broer Wil Mommers het bedrijf over en zette de traditie van uitstekend loodgieterswerk voort. Het was pas in 2007, toen Peter Mommers aan het roer kwam te staan en het bedrijf een transformatie onderging. Peter zag potentie in het uitbreiden van de diensten en besloot om naast loodgieterswerk ook andere installatietechnieken aan te bieden. Zo werd Karel Mommers B.V. omgedoopt tot Mommers Installatietechniek.

Groei en uitbreiding

Tegenwoordig bieden wij naast loodgieterswerkzaamheden ook diensten aan op het gebied van airconditioning, CV-installaties, warmtepompen en dak- en zinkwerken. Ondanks onze groei en uitbreiding van diensten, hebben we ervoor gekozen om bewust kleinschalig te blijven. Op die manier kunnen we onze klanten de persoonlijke aandacht en het vakmanschap bieden waar Mommers Installatietechniek al decennialang om bekendstaat.

Bij Mommers Installatietechniek staat we altijd klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Onze erkenningen