Aphroditestraat 59
5047 TW Tilburg
013 5426975 
  
 
Home > Disclaimer
Disclaimer

  Algemene informatie
De gegevens op de website van "Mommers Installatietechniek" zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over "Mommers Installatietechniek". "Mommers Installatietechniek" spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

  Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van "Mommers Installatietechniek". De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiŽnt mogelijke gebruik van deze website.

  Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van "Mommers Installatietechniek" liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. "Mommers Installatietechniek" is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

  Privacystatement
"Mommers Installatietechniek" respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.
De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie over activiteiten van "Mommers Installatietechniek", worden in de administratie van "Mommers Installatietechniek" opgeslagen. Indien u geen prijs stelt op registratie van uw gegevens, kunt u dit kenbaar maken op de webpagina waar u uw gegevens invult.

  Cookies
"Mommers Installatietechniek" maakt op haar website GEEN gebruik van cookies.

  Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van "Mommers Installatietechniek" is voor uw eigen rekening en risico. "Mommers Installatietechniek" sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door "Mommers Installatietechniek".

"Mommers Installatietechniek" heeft het recht om de informatie die via haar websites door gebruikers openbaar wordt gemaakt te wijzigen, te bewerken en te verwijderen, dan wel ten behoeve van haarzelf en derden te gebruiken.

 

naar boven